Smartphones

Apple iPhone 13

Je nieuwe superpower.

Wie slim kiest, kiest voor de iPhone 13. Deze gloednieuwe telefoon levert een kwaliteit zoals je die van Apple gewend bent. Met een 6,1 inch OLED-scherm heb je gegarandeerd altijd haarscherpe beelden. Apple staat bekend om de hoogwaardigheid van de iPhone-camera’s. Elk jaar gaat de kwaliteit van de camera’s weer omhoog en ook bij de iPhone 13 is dat het geval. De iPhone 13 is beschikbaar in drie varianten aan opslagruimte; 128GB, 256GB en 512GB. De batterijduur van de iPhone 13 is langer dan zijn voorgangers. Zo gebruik je de iPhone 13 probleemloos de hele dag door, zonder op te hoeven laden.

  • Het meest geavanceerde dual camera-systeem ooit.

  • Een razendsnelle chip die de concurrentie ver achter zich laat.

  • Een grote sprong vooruit in batterijduur waar je elke dag plezier van hebt.

Apple iPhone 13

Smartphones

Op zoek naar een smartphone?

Vind hier je nieuwe smartphone en vergelijk abonnementen van alle providers zodat je niet meer teveel hoeft te betalen. Wil je een nieuwe smartphone als los toestel zonder abonnement? Het is heel eenvoudig losse smartphones op prijs en specificaties te vergelijken. Kies hieronder je favoriete merk en bekijk alle aanbiedingen.

Samsung Galaxy S21

Made for the epic in everyday

Geniet van oneindige cameramogelijkheden met de Galaxy S21, waardoor jij ieder bijzonder moment op zijn best vastlegt. Het oog wil ook wat, maar dat zit met deze Samsung wel goed. De afwerking ziet er luxe uit en het scherm van 6.2 inch is haarscherp en heeft vloeiend beeld dankzij de verversingssnelheid van 120 Hz. De Galaxy S21 is verkrijgbaar met 128 en 256 GB opslag.

  • De Galaxy S21 heeft een een 64MP camera en de snelste chipset.

  • Met maximaal 256GB ingebouwd geheugen kun je duizenden momenten veilig opslaan.

  • Super Fast Charging geeft urenlang power in een oplaadsessie van slechts enkele minuten.

Apple iPhone 13