Providers

Smartphone + abbonement

Telefoons van alle merken en providers

Een telefoon met abonnement is een combinatie van een toestel en een abonnement van een provider. Je kunt een telefoon met abonnement kopen als je niet in één keer een groot bedrag wilt betalen voor je telefoon. In plaats van in één keer veel geld te betalen, betaal je maandelijks voor je telefoon door middel van een toestelbundel. Als je een smartphone met een abonnement koopt kun je er voor kiezen een bedrag los bij te betalen. Dit wordt dan van het totaalbedrag afgehaald en op die manier hoef je per maand minder te betalen. Kies jij voor een telefoon abonnement met een gloednieuwe smartphone? Wij willen graag dat je wat te kiezen hebt. Daarom vergelijken wij telefoons van verschillende fabrikanten en providers. Wij wensen je veel plezier met het vinden van je nieuwe smartphone met abonnement.

  • Keuze uit de nieuwste telefoons in iedere prijsklasse.

  • Kies zelf hoe je je telefoon betaalt. In één keer af of per maand.

  • Houd je eigen telefoonnummer of krijg een nieuw nummer.

Apple iPhone 13

Alle providers

Selecteer je favoriete provider

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon in combinatie met een abonnement? Wij zetten alle telefoons en providers voor je op een rijtje. Zo is het makkelijk om de combinatie te vinden die past bij jouw voorkeuren. Kies uit alle grote merken, zoals telefoons van Apple, Samsung en Xiaomi. Het is ook mogelijk om je abonnement te verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon.

Sim only

Voordelig zonder telefoon

Een sim only abonnement is een mobiele telefoon abonnement zonder toestel. Een sim only is voordeliger dan een abonnement met een nieuw toestel, bij een sim only betaal je namelijk alleen voor de inhoud van je bundel. Door de verschillende abonnementen te vergelijken vind je altijd een abonnement dat bij jou past. Bij ons vergelijk je abonnementen van alle providers zodat je niet meer teveel hoeft te betalen. Heb je ook een nieuwe telefoon nodig? Kijk dan eens hier voor de beste aanbiedingen.

  • Een sim only abonnement is goedkoper dan een abonnement met toestel.

  • Nummerbehoud is ook mogelijk als je kiest voor een sim only.

  • Een sim only sluit je af zonder BKR registratie.

Apple iPhone 13